HOME

Sneeuwwitje en de zeven dwergen van Jules Deelder, voorjaar 2020

Het overbekende sprookje, maar dan, zoals je van Jules Deelder kunt verwachten, gemoderniseerd en ontdaan van ouderwetse zoetigheid. Met hier en daar wat verstopte grapjes voor de volwassenen.

Arme Sneeuwwitje! Kom je vol verwachting thuis, wil je boze stiefmoeder je daar helemaal niet hebben. En dat alleen maar omdat de wonderspiegel heeft gezegd dat Sneeuwwitje mooier is dan de boze koningin. En die spiegel liegt niet, dus Sneeuwwitje moet verdwijnen. En wel meteen… Gelukkig komt ze al dwalend door vreemde bossen zeven dwergen tegen en hoe dat verder gaat, moet je gewoon maar komen bekijken in Theater De Beun.

Regie: Okke Emmens
Productie: Els Koevoets

Spelers: Anneke Keijsper, Caroline Groenland, Edo Postma, Jan van Zelst, Jessica Terol, Maarten Schols, Margret Dekker, Marianne Rutgers, Miranda Botman, Mirjam Pels, Myrthe Schuuring, Sam Vlaar, Stijn Groenland en Wob de Vries.

Uitvoering in Theater De Beun te Heiloo:
Zaterdag 7 maart 2020, 15.00 uur.
Zondag 8 maart 2020, 13.30 en 16.00 uur

Op vertoon van je toegangskaart krijg je in het weekend van de voorstelling bij ijssalon Di Fiorentina in Heiloo het tweede bolletje ijs gratis.

Download de flyer.

De flat van Jet van Haye van der Heyden, voorjaar 2020

Falkland heeft zich deze ronde eens vastgebeten in een onvervalste klucht. Dat betekent een voorstelling vol verwikkelingen, overspel, humor en hilarische situaties. Maar haak daarbij niet af! ‘De flat van Jet’ is namelijk niet zomaar een klucht, maar één met een dikke, vette knipoog. Zo wordt het genre zelf door de auteur regelmatig op de hak genomen.

Hopelijk zult u zichzelf niet herkennen in het overspel van Jet met haar minnaar, in de speciaal daarvoor aangeschafte flat! Maar enige plaatsvervangende schaamte, leedvermaak of juist misschien zelfs compassie met de personages bij de verrassende verwikkelingen, willen wij niet uitsluiten. Waar nodig kunt u zelfs een bijdrage leveren. Beleef het mee, geniet ervan en… haal hier alstublieft géén inspiratie uit!!!

Regie: Martine Faber
Productie: Elsbeth Faber

Spelers: Allard de Graaf, Cindy Babonnick, Josefien van Geluk, Norine Haps, Pim de Smalen en Richard Loos.

Uitvoering in Theater De Beun te Heiloo:
Zaterdag 28 maart 2020, 20.15 uur
Zondag 29 maart 2020, 14.00 uur

Op vertoon van uw toegangskaart krijgt u in het weekend van de voorstelling bij Restaurant Herberg Jan het tweede kopje koffie of thee gratis. Bovendien biedt Herberg Jan in het weekend van de voorstelling op vertoon van uw toegangskaart een speciaal 3-gangen Falkland theatermenu aan voor de gereduceerde prijs van € 22,50 p.p.

Download de flyer.

Falkland zoekt talent!

Falkland Toneel heeft weer ruimte voor nieuwe, enthousiaste spelers in ALLE leeftijdscategorieën (vanaf achttien jaar).

Lijkt het je leuk om met ons mee te doen? Aarzel dan niet en kijk snel op de website onder het kopje “Meespelen of meehelpen?” voor meer informatie.