HOME

De koning op het dak van Tankred Dorst, najaar 2017

Op een morgen hoort Amely ‘het lied van de merel’, hij zingt en moedigt haar aan het donkere bos in te gaan. Gaandeweg heeft Amely bijzondere ontmoetingen en langzaam maar zeker wordt haar geheim ontrafeld.

Regie: Marius Prein
Productie: Marianne Rutgers

Spelers: Allard de Graaf, Annelies Boer, Edo Postma, Eric van der Ploeg, Jessica Terol, Miranda Botman, Mirjam Pels, Margret Dekker, Nienke Vlasma en Yvonne van Westerhoven.

 

Uitvoeringen in Theater De Beun te Heiloo:
Zaterdag 14 oktober 2017, 15.00 uur.
Zondag 15 oktober 2017, 13.00 en 16.00 uur.

Vogels van Haye van der Heyden, najaar 2017

Mensen zijn niet geschapen om alleen te zijn. Toch overkomt dat Jozefien, troetelnaam Joost; een vrouw van zestig op zoek naar liefde en intimiteit. Na dertig jaar huwelijk wordt zij pardoes aan de kant gezet door haar man die voor een jongere vrouw ‘valt’.
Joost zet zich over haar verdriet en wanhoop en verhuist naar een flat en maakt zich op voor een ‘nieuwe start’. Maar het toeval gooit roet in het eten. Haar nieuwe woning in de flat bevindt zich namelijk recht tegenover die van haar ex en zijn vriendin…

Regie: Martine Faber
Productie: Jaap en Myrthe Schuuring

 

Spelers: Anneke Keijsper, Cindy Babbonick, Marjoleine Putter, Myrthe Veer, Pim de Smalen en Richard Loos.

Uitvoeringen in Theater De Beun te Heiloo:
Zaterdag 11 november, 20.15 uur.
Zondag 12 november 2017, 14.00 uur.

Falkland Toneel zoekt enthousiaste spelers

minoesOnze vereniging produceert al jaren toneelstukken. We doen dit voor zowel kinderen als volwassenen. Doorgaans voeren we de stukken op in theater De Beun te Heiloo. Een enkele keer doen we dit op een andere locatie. We werken met veel verschillende regisseurs en spelen zeer uiteenlopende stukken. We hopen hiermee het publiek veel diversiteit te laten zien en het speelplezier zo groot mogelijk te maken. Per jaar produceren we vier stukken, twee kinderstukken en twee avondstukken.

Voor onze vereniging is het belangrijk dat er veel verschillende spelers beschikbaar zijn. Soms moet er een wat ouder personage gespeeld worden en soms een wat jonger.

Wij zoeken daarom spelers in de leeftijdscategorie 18 t/m 40 jaar m/v

Ervaring is niet perse noodzakelijk, enthousiasme en zin in een heel leuke hobby wel… Oh ja, en je moet natuurlijk niet bang zijn om in de spotlights te staan…

Wij repeteren een half jaar lang voor een stuk, ca. een keer per week op dinsdag- of woensdagavond van 20.00 – 23.00 in wijkgebouw de Ypsalon in Ypestein te Heiloo

Lijkt het je leuk en wil je meer informatie, neem dan contact op met Allard de Graaf 072 5336376