HOME

De flat van Jet van Haye van der Heyden, voorjaar 2020

Jet heeft een flat in de stad waar ze haar minnaar Karel ontmoet. Maar ze wil van hem af. En de flat heeft ze dan eigenlijk ook niet meer nodig. Karel, die ook getrouwd is – wat Jet niet weet want ze is nogal jaloers – leent de flat wel eens uit aan zoon André, die daar wel eens met een vriendinnetje komt. Maar dan neemt één van die vriendinnetjes, Natas, die op zoek is naar woonruimte, Veertje, de dochter van Jet mee, want die zoekt ook. En dan gaat het mis. Jet mag niet weten dat… en Karel mag niet weten dat… en Veertje mag helemaal niet weten dat… En dan verschijnt ook nog eens Jules, de man van Jet en die mag helemaal niets weten!

Regie: Martine Faber
Productie: Elsbeth Faber

Spelers: Allard de Graaf, Cindy Babonnick, Josefien van Geluk, Norine Haps, Pim de Smalen en Richard Loos.

Uitvoering in Theater De Beun te Heiloo:
Zaterdag 28 maart 2020, 20.15 uur
Zondag 29 maart 2020, 14.00 uur

Sneeuwwitje en de zeven dwergen van Jules Deelder, voorjaar 2020

Het overbekende sprookje, maar dan, zoals je van Jules Deelder kunt verwachten, gemoderniseerd en ontdaan van ouderwetse zoetigheid.
Sneeuwwitje komt na een verblijf elders terug in haar ouderlijk huis. Haar moeder is overleden en haar vader is hertrouwd met de Boze Koningin. Dat is een vreselijk jaloers type en haar grootste obsessie is haar schoonheid. Ze heeft een spiegel die kan praten en aan wie ze ontelbare keren per dag vraagt: “Spiegeltje, spiegeltje in mijn hand, wie is de mooiste in het land?” Dat is altijd de Koningin, totdat Sneeuwwitje weer thuis komt. Dat kan natuurlijk niet en de Boze Koningin bedenkt een plan om Sneeuwwitje uit de weg te ruimen….

Regie: Okke Emmens
Productie: Els Koevoets

Spelers: Anneke Keijsper, Caroline Groenland, Edo Postma, Jan van Zelst, Jessica Terol, Maarten Schols, Margret Dekker, Marianne Rutgers, Miranda Botman, Mirjam Pels, Myrthe Schuuring, Sam Vlaar, Stijn Groenland en Wob de Vries.

Uitvoering in Theater De Beun te Heiloo:
Zaterdag 7 maart 2020, 15.00 uur.
Zondag 8 maart 2020, 13.30 en 16.00 uur

Falkland zoekt talent!

Falkland Toneel heeft weer ruimte voor nieuwe, enthousiaste spelers in ALLE leeftijdscategorieën (vanaf achttien jaar).

Lijkt het je leuk om met ons mee te doen? Aarzel dan niet en kijk snel op de website onder het kopje “Meespelen of meehelpen?” voor meer informatie.