HOME

Uitgesteld: De flat van Jet

Door de ontwikkelingen rondom het Coronavirus werd Falkland Toneel helaas gedwongen de voorstellingen van De flat van Jet op 28 en 29 maart uit te stellen. De maatregelen van de Nederlandse regering lieten niets aan duidelijkheid te wensen over en dus hadden we geen keus. Het plan is om de voorstelling een jaar uit te stellen en 4 en 5 april 2021 alsnog te spelen.

Ferrie Teel en de vergeetkorrels van Aris Bremer, najaar 2020

Ferrie Teel komt uit het Land Zonder Naam. Haar vader betrapte haar op fantasie en heeft haar verbannen. Per parachute daalt ze neer in Niemandsland, dat grenst aan Verhalenland. In dit oord dwalen allerlei bekende sprookjesfiguren rond, die vergeten zijn in welk sprookje ze thuis horen. Dat komt omdat Ferrie’s vader in zijn strijd tegen de fantasie vergeetkorrels strooit. De bewoners van Verhalenland laten Ferrie zien wat haar vader aanricht met de vergeetkorrels en ze nemen haar mee in een zoektocht door allerlei verhalen naar hun identiteit.

Regie: Martine Faber
Productie: Elsbeth Faber

Spelers: Allard de Graaf, Arthur Smits, Cindy Babonnick, Jessica Terol, Josefien van Geluk, Margret Dekker, Neal de Hoop, Richard Loos, Sam Vlaar, Stijn Groenland.

Uitvoeringen in Theater De Beun:
Zaterdag 3 oktober 2020, 15.00 uur
Zondag 4 oktober, 13.30 en 16.00 uur 

De schoonmaaksters van Marcel Kragt, najaar 2020

In De Schoonmaaksters zien we vier vrouwen, werkzaam op de afdeling huishouding van een middelgrote onderwijsinstelling. Ze komen aan het eind van de zomervakantie weer voor het eerst op hun werk. Normaal zijn ze altijd met z’n vijven, maar een van hen komt niet opdagen. Groot is de schrik en ontzetting, als ze erachter komen dat hun collega dood op het toilet zit.

Wat is er gebeurd en wat moeten ze nu doen? Waarom heeft niemand haar gemist?

Regie: Lieke Timmerman
Productie: Marianne, Marius Prein en Pim de Smalen

Spelers: Anneke Keijsper, Marianne Rutgers, Marius Prein, Mirjam Pels, Myrthe Schuuring, Norine Haps en Pim de Smalen.

Uitvoeringen in Theater de Beun:
Zaterdag 24 oktober 2020, 20.15 uur
Zondag 25 oktober 2020, 14.00 uur

Falkland zoekt talent!

Falkland Toneel heeft weer ruimte voor nieuwe, enthousiaste spelers in ALLE leeftijdscategorieën (vanaf achttien jaar).

Lijkt het je leuk om met ons mee te doen? Aarzel dan niet en kijk snel op de website onder het kopje “Meespelen of meehelpen?” voor meer informatie.