HOME

Jobje van Beppie van Zutphen, najaar 2018

Jobje is een kaboutertje dat met andere kabouters in een groot bos woont. Op een dag wordt Jobje meegenomen door Wampie, een vreemd uitziend figuurtje. Wampie verzamelt poppen en wil Jobje daarom omtoveren in een echte kabouterpop. Koning Piekhaar stuurt kabouter Puntmuts en kabouter Snel op weg om Jobje terug te halen. Dit is het begin van een spannend avontuur met reuzen, heksen en nog veel meer.

Regie: Pim de Smalen
Productie: Martine Faber

Spelers: Anneke Keijsper, Cathelijne Zevenbergen, Jessica Terol, Lynn Wakelkamp, Maarten Schols, Margret Dekker, Marianne Rutgers, Richard Loos.
Jeugd en figuratie: Nuria Stremersch, Brenda, Casper, Demi, Iris, Isa, Kay, Kenneth, Lizzy, Nick, Roel, Tess en Tijn.

Uitvoeringen in Theater De Beun te Heiloo:
Zaterdag 13 oktober 2018, 15.00 uur.
Zondag 14 oktober 2018, 13.30 en 16.00 uur.

Hartblok van Jos Ahlers, najaar 2018

Hartblok vertelt het verhaal van twee broers en een zus. Felix, de hoofdpersoon, woont dankzij zijn huwelijk in een gouden kooi. Leon is een succesvolle schrijver, die moeite heeft met menselijk contact. Mieke wijdt zich volledig aan de verzorging van haar chronisch zieke man. Tijdens het uitruimen van het huis van hun zojuist overleden vader praten ze over zichzelf, over hun relaties, over hun kindertijd en over hoe het is om nu wees te zijn. Vooral Felix heeft het zwaar. Hij vindt dat hij op een dood punt in zijn leven is aangekomen en neemt een rigoureuze stap. Deze moderne komedie, die laveert tussen slapstick, slappe gesprekken en diepzinnige observaties, laat zien hoe zwaar het soms is om volwassen te moeten zijn en hoe heerlijk het kan zijn daar aan te ontsnappen. Even geen verantwoordelijkheden, even geen beslissingen. De personages proberen te ontsnappen aan de volwassen wereld, maar de volwassen wereld heeft de vervelende gewoonte je niet te laten gaan. Hoewel deze serieuze thematiek misschien anders doet vermoeden, is Hartblok een stuk waarin veel te lachen valt.

Regie: Martine Faber
Productie: Miriam Johanningmeijer

Spelers: Allard de Graaf, Annelies Boer, Jan van Zelst, Miranda Botman en Wob de Vries.

Uitvoeringen in Theater De Beun te Heiloo:
Zaterdag 3 november 2018, 20.15 uur.
Zondag 4 november 2018, 14.00 uur.

Falkland Toneel zoekt enthousiaste spelers

minoesOnze vereniging produceert al jaren toneelstukken. We doen dit voor zowel kinderen als volwassenen. Doorgaans voeren we de stukken op in theater De Beun te Heiloo. Een enkele keer doen we dit op een andere locatie. We werken met veel verschillende regisseurs en spelen zeer uiteenlopende stukken. We hopen hiermee het publiek veel diversiteit te laten zien en het speelplezier zo groot mogelijk te maken. Per jaar produceren we vier stukken, twee kinderstukken en twee avondstukken.

Voor onze vereniging is het belangrijk dat er veel verschillende spelers beschikbaar zijn. Soms moet er een wat ouder personage gespeeld worden en soms een wat jonger.

Wij zoeken daarom spelers in de leeftijdscategorie 18 t/m 40 jaar m/v

Ervaring is niet perse noodzakelijk, enthousiasme en zin in een heel leuke hobby wel… Oh ja, en je moet natuurlijk niet bang zijn om in de spotlights te staan…

Wij repeteren een half jaar lang voor een stuk, ca. een keer per week op dinsdag- of woensdagavond van 20.00 – 23.00 in wijkgebouw de Ypsalon in Ypestein te Heiloo

Lijkt het je leuk en wil je meer informatie, neem dan contact op met Allard de Graaf 072 5336376