voorstellingen

Het betoverde circus van Jan Naaijkens, voorjaar 2019

Het beroemde en vrolijke rondreizende circus Filiassi heeft een prachtige plek gevonden om de circustent neer te zetten. De directrice en alle circusartiesten beginnen enthousiast aan hun voorstelling, maar er gaat van alles mis. Het lijkt wel tovenarij. Wie speelt er een spelletje met hen?  

Wat ze niet weten is dat de plek die ze hebben uitgezocht in het rijk van de plaaggeest Pip ligt. En Pip doet er alles, maar dan ook echt alles aan om de artiesten te verdrijven. Maar de circusmensen zijn slim. Ze laten zich niet zo gemakkelijk wegsturen. Ze verzinnen een list…

 

Regie: Martine Faber
Productie: Maarten Schols

Spelers: Allard de Graaf, Annelies Boer, Casper Vlaar, Caroline Groenland, Cindy Babonnick, Edo Postma, Josefien van Geluk, Maarten Schols, Margret Dekker, Marjoleine Putter, Miranda Botman, Richard Loos, Sam Vlaar en Wob de Vries.

Uitvoeringen in Theater De Beun te Heiloo:
Zaterdag 2 maart 2019, 15.00 uur.
Zondag 3 maart 2019, 13.30 en 16.00 uur.


Denk aan mij van Hetty Heyting, voorjaar 2019

Je ex-man nodigt je uit in het oude vertrouwde vakantiehuis in Frankrijk. Je zit nu zo goed in je vel, dat je gaat. Maar er komen nog drie andere ex-vrouwen opdagen. Het uitje met weemoedige herinneringen blijkt al gauw een confronterende nachtmerrie. Er laait van alles op: hormonen, jaloezie, wraak, hebzucht, spijt en vooral: de ontluisterende waarheid. Hij heeft het weer voor elkaar!

Vier totaal verschillende vrouwen (van dezelfde ex) raken verwikkeld in een schaamteloos conflict vol hilarische rivaliteit en typische wijvenstreken. Geen wonder. Allemaal heilig van plan om eindelijk te krijgen wat hen toekomt. Stuk voor stuk dachten ze ermee klaar te zijn. Hier moeten ze toch boven staan?! En waar blijft-ie trouwens? Was het nog maar gisteren. Waren ze maar niet gegaan…

Regie: Okke Emmens
Productie: Margje Könst

Spelers: Anneke Keijsper, Els Koevoets, Jessica Terol, Marianne Rutgers.

Uitvoeringen in Theater De Beun te Heiloo:
Zaterdag 16 maart 2019, 20.15 uur.
Zondag 17 maart 2019, 14.00 uur.


Falklandgrimeuse gaat internationaal

Hoe gaaf is dat. Vier keer per jaar worden wij, spelers van Falkland, op en top voorzien van een mooie schminklaag. Een ploeg van grimeuses en kapsters helpt ons daarbij. Één van die grimeuses (en zelf ook speler) is Marjoleine Putter. En laat diezelfde Marjoleine nou in de Verenigde Staten uitgenodigd worden om op de set van de wereldwijd zeer populaire serie “The Walking Dead” te komen helpen met schminken. De serie draait voor een groot deel om monsterlijke zombiecreaties en dat is voor een grimeur smullen. Het mag duidelijk zijn dat wij als Falklandcollega’s enorm trots zijn op Marjoleine.

Haar verhaal kun je lezen in de Uitkijkpost deel 1 en deel 2.