Ja 3 door Maarten Schols, voorjaar 2013

“Ja3”

maart 2013

Regie: Maarten Schols

Foto’s: René Alphenaar

Drie zussen willen een meidengroep beginnen. Ze willen minstens wereldberoemd worden. Maar daar komt een hoop bij kijken! En dan is goed zingen maar de minste van de problemen. Gelukkig komt er een talentenjager op hun pad. Maarrrrrrr…… er zijn ook een paar boeven op pad en dus politie die op boeven jaagt. Je snapt het al, die paden gaan elkaar kruisen! En zouden drie zusjes het altijd met elkaar eens zijn? Als je met hun ouders kennis hebt gemaakt weet je zeker van niet. Al met al genoeg elementen voor een leuke voorstelling met liedjes en explosies voor jongens en meiden in de basisschoolleeftijd. “Ja 3” is geschreven en geregisseerd door Falklander Maarten Schols, die eerder met succes hetzelfde heeft gedaan met “3 x 3“ en “De Koninklijke grappen”.

Spelers: Annelies Boer, Margret Dekker, Allard de Graaf, Norine Haps, Puck Koomen, Edo Postma, Marianne Rutgers, Jaap Schuuring en Myrthe Schuuring
Regie & productie: Maarten Schols
Uitvoering: 9 en 10 maart 2013 in Theater de Beun in Heiloo

Reageer