Mag ik mee naar de maan door Jacques Vriens, oktober 2012

“Mag ik mee naar de maan”

oktober 2012

Regie: Nienke Vlasma

En een kijkje achter de schermen.

Foto’s: Peter Bijkerk

Dit hilarische en spannende kinderstuk gaat over een bijzondere familie. Sarah is niet gelukkig met haar strenge en vreemde ouders. Na weer een grote ruzie, waar zelfs de juf bij wordt gehaald loopt ze van huis weg. Hier komt zij een man tegen, Floeweur Florissant, die zichzelf een wonderdokter noemt. Al snel komt Sarah er achter dat Floeweur niet is wie hij zegt dat hij is. Ze zoekt uit wat er aan de hand is en ontdekt een groot geheim. Samen met haar nieuwe vriendje Jossie beleeft Sarah de grootste avonturen met Floeweur. Bijna worden ze opgepakt door de politie en ook de ouders en de juf van Sarah zitten achter ze aan. Hoe het afloopt verklappen we nog niet, kom maar kijken om daar achter te komen! Voor iedereen vanaf 4 jaar

Spelers:Pim de Smalen, Anneke Keijsper, Allard de Graaf, Els Koevoets, Marjoleine Putter, Maarten Schols, Lot, Mees en Edo Postma, Michel Mannes, Nick van de Wijgerd en Maikel Maduro
Regie:
Nienke Vlasma
Uitvoering: 6 en 7 oktober 2012

Reageer