Stock en plant van Erik Winkelman, voorjaar 2013

“Stock en Plant”

maart 2013

Regie: Marius Prein

Foto’s: René Alphenaar

Stock en plant - 250x250Ouders die hun kinderen niet los kunnen laten, dat kan verstikkend – verlammend – werken op kinderen. Kinderen kunnen zich vreemd gaan gedragen. Of ze vinden dat hun ouders zich vreemd gedragen en gaan zich daar tegen verzetten. In Stock en Plant gaat het over moeders die hun kind niet los kunnen laten en de effecten daarvan. Wat te denken van een moeder die een vriendin voor haar zoon kidnapt, of een moeder die haar zoon dwingt haar voorbeeld te volgen en ook kraker wil laten worden. Met Stock en Plant van Erik Winkelman kiest Falkland voor een absurde tragikomedie waarin de werkelijkheid wordt uitvergroot.

Spelers: Nelly de Boer, Anneke Keijsper, Els Koevoets, Michel Mannes, Harry Miltenburg, Marjoleine Putter, Wob de Vries, Tamara Zonneveld en Jan van Zelst.
Regie: Marius Prein
Uitvoering: 15 en 16 maart 2013 in Theater De Beun

Reageer