In de War van Eric Chappel, najaar 2012

“In de war”

november 2012

Regie: Heleen van Wiechen

Eindelijk gaat zijn vrouw Sita in haar eentje op vakantie – dus boekhandelaar Arie Feenstra hoopt dat ook hij stiekem weg kan voor een lang weekend met Liz, zijn medewerkster en geheime minnares. Maar het loopt allemaal anders: eerst krijgt Arie een jong hondje te verzorgen, dan verschijnt zijn bejaarde, maar uiterst aanwezige moeder Machteld, vervolgens komt zoon Ferdi hem om hulp vragen, en dan ook nog zijn dochter Madelon: ze is weggelopen bij haar man en kan elk moment bevallen van haar eerste kind….. Een haarscherpe zedenschets van een eigentijdse familie, die onder een buitenkant van onverschilligheid en achterdocht, in wezen bijzonder aan elkaar verknocht zijn. De gelukkige afloop is verrassend en ontroerend tegelijk.

Spelers: Marius Prein, Marianne Rutgers, Annie Gilles, Margret Dekker, Martin Otto en Mirjam Pels.
Regie: Heleen van Wiechen
Uitvoeringen: 26 en 27 oktober om 20.15 uur in theater De Beun

Reageer