Amateurs! van Wannie de Wijn, voorjaar 2014

“Amateurs!”

maart 2014

Regie: Bastiaan Toorenent

Foto’s: René Alphenaar

 

Amateurtoneelgroep Zand pakt het groots aan en gaat in een echte grote zaal, onder leiding van een professionele regisseur, een prachtig stuk opvoeren. Drie weken voor de première gaan ze het theater in om alle puntjes op de “i” te zetten. Ze worden geconfronteerd met tal van problemen. Een gestreste regisseur, een onbegrijpelijk stuk, een achterstand van jewelste en spelers die hun tekst niet kennen en regelmatig te laat op de repetitie verschijnen. Kortom: genoeg spanningen om een humoristisch stuk mee te vullen. Al wie wel eens op de planken stond herkent het gevoel, maar of het ook een kijkje in de theaterkeuken van Falkland is…?

Regie: Bastiaan Toorenent
Productie: Margret Dekker
Spelers: Allard de Graaf, Els Koevoets, Harry van Miltenburg, Mirjam Pels, Edo Postma, Myrthe Schuuring en Pim de Smalen.

Uitvoeringen: vrijdag 14 maart en zaterdag 15 maart 2014, 20.15 uur in Theater De Beun

Download de flyer.

Reageer