Verliezers van Ton Davids, voorjaar 2015

“Verliezers”

maart 2015

Regie: Bastiaan Toorenent

Foto’s: René Alphenaar

poster

Wat zou je doen als de hele straat de Postcode Loterij wint en jij de enige bent die niet meedoet? Dat overkomt de familie Van Gorp uit de Schapenweijdt. Iedereen wint… behalve zij. Moeder Trees heeft twee maanden terug de Postcode Loterij opgezegd in ruil voor loten van het Beestenboetje. Trees krijgt een ernstige depressie en de ontmoetingen met de gelukkige buren Odette, Mees en Vera vallen haar zwaar. En dan is er ook nog Bob, advocaat en de broer van Trees. Hij denkt een graantje mee te kunnen pikken van de ellende van de familie.

Ingrediënten genoeg voor een soapserie zou je zeggen. TV-presentator Roos is hier wel voor te porren. En onder het motto “Hoe is het om te leven in een straat met alleen miljonairs” is het TV-programma “Verliezers” een feit. Maar hoe zal de familie hierop reageren?

Regie: Bastiaan Toorenent
Productie: Hinke Jansma
Spelers: Annelies Boer, Nelly de Boer, Allard de Graaf, Remy de Graaf, Marianne Rutgers, Anneke Keijsper, Mirjam Pels, Edo Postma, Maarten Schols, Myrthe Veer, Michel Hoogzaad, Evert Bakker  en Myrthe Schuuring.

Uitvoeringen in Theater De Beun:
Zaterdagavond 28 maart, 20.15 uur
Zondagmiddag 29 maart, 14.00 uur

Download de flyer.

Reageer