Er was eens een … draak?, maart 2007

“Er was eens een … draak?” Eigen stuk

maart 2007

Regie: Jan Hoedjes

Een experiment van Falkland met goede afloop. Samen met spelers, regisseur en vormgever werd al improviserend een spannend sprookje verzonnen. Met een koning en een koningin. Met prinsessen en een prins. En soms, heel soms een draak.

Regie: Jan Hoedjes
Spelers: Martin Affourtit, Annelies Boer, Nelly de Boer, Annie Gilles, Karin de Goede, Allard de Graaf, Simone Hink, Anneke Keijsper, Michel Mannes, Edo Postma, Thijs Prein, Bram Schuijt en Wob de Vries
Productie: Maarten Schols en Ans Verberne
Voorstellingen: 10 en 11 maart 2007

3 reacties Abonneer je op de reacties


 1. Gerard de Lange

  Voor een re”unie ben ik op zoek naar Jan Hoedjes, die vroeger (1964) op het Mill Hill Missiehuis in Hoorn heeft gezeten. Zou dit jullie regisseur kunnen zijn? Please let me know. Groet, Gerard.

  sep 25, 2010 @ 17:36


 2. saskia

  Ik lees net in het blad theater dat jullie een brand hebben gehad in de opslag van jullie kostuums. Wat een vreselijk drama voor jullie. Al jullie kostuums en rekwisieten kwijt…. Ik ben ook wat kwijt. Met een crach van mijn computer ben ik mijn foto’s kwijt van de voorstelling Er was eens… een draak. Bij deze voorstelling was ik de vormgeefster. zouden jullie mij de foto’s die op de site staan in een hoge kwaliteit kunnen opsturen. Kosten die daarbij gemaakt worden krijgen jullie natuurlijk vergoed.

  Groetjes Saskia

  mrt 19, 2011 @ 08:24


 3. jan kleinsmann

  gerard de lange ken ik niet, maar de naam jan hoedjes ken ik wel. ik heb namelijk bijna
  2 jaar doorgebracht bij Mill Hill in Hoorn. het zou leuk zijn om er iets over te horen.
  mvrgr
  jan kleinsmann

  nov 07, 2011 @ 19:13

Reageer