De Spooktrein van Arnold Ridley, najaar 2015

“De Spooktrein”

oktober/november 2015

Regie: Theo Bakker

Foto’s: Piet Otto

SpooktreinSite

“Iedereen in Cornwall kent de legende van de spooktrein. De spooktrein zien, betekent de dood! Drie jaar geleden, tijdens de winter, reisden mijn vrouw Elsie en ik per trein van Londen naar Truro in Cornwall. Plotseling stopte de trein op een naargeestig, verlaten
station. Het stortregende. We stapten uit en liepen naar de wachtkamer….”

De meesterlijke, komische thriller ‘De Spooktrein’ vertelt over zes gestrande reizigers die noodgedwongen de nacht doorbrengen op een verlaten station. Daar worden ze door de stationschef geconfronteerd met de macabere legende van een spooktrein. Zal deze dodelijke trein inderdaad om middernacht arriveren? De angst neemt toe en de onderlinge verhoudingen binnen dit bonte gezelschap worden ernstig op de proef gesteld. Conflict, humor en angst strijden om voorrang.

En dan… is het twaalf uur…

Regie: Theo Bakker
Productie: Martine Faber
Spelers: Margret Dekker, Allard de Graaf, Miriam Johanningmeijer, Richard Loos, Marius Prein, Marjoleine Putter, Jaap Schuuring, Wob de Vries en Charles Witberg.

Download de flyer

Uitvoeringen in Theater De Beun te Heiloo:
Zaterdag 31 oktober, 20.15 uur
Zondag 1 november 2015, 14.00 uur

Reageer