SpeelGoed van Erik Krabbenborg

“SpeelGoed”

oktober 2015

Regie: Pim de Smalen

Foto’s: René Alphenaar & Piet Otto

SpeelGoedSite

Daar is dus echt geen lol aan!!! Een soldaatje zonder arm. Een half schaakspel. Ken zonder Barbie. Een kip, een clown en een koe die balletles krijgt van een speeldoosdanseres…

Allemaal afgedankt speelgoed. Ze liggen al jaren op zolder te verstoffen en daar gebeurt niet veel. Behalve dan dat Clown steeds maar gedichten wil voordragen. De pionnen marcheren af en aan en maken ruzie, maar verder gebeurt er weinig… Totdat Leeuw de zolder opkomt met een belangrijk bericht: “Er staat een verhuiswagen voor de deur”. Nou, dan heb je alle poppen aan het dansen! Paniek! Worden ze achtergelaten op zolder of worden ze meegenomen? Wordt het Marktplaats, de kofferbakmarkt of een kringloopwinkel? Of nemen ze het lot in eigen hand? Het is tenslotte wel speelgoed!

Een vrolijke inkijk in de belevingswereld van het speelgoed.

Op vertoon van je toegangskaart krijg je in het weekend van de voorstelling bij ijssalon Di Fiorentina in Heiloo het tweede bolletje ijs gratis.

Regie: Pim de Smalen
Productie: Renate de Smalen en Myrthe Schuuring
Spelers: Martin Affourtit, Cindy Babonnick, Remy de Graaf, Caroline Groenland, Anneke Keijsper, Harry van Miltenburg, Carien van Opstal, Edo Postma, Lot Postma, Marianne Rutgers, Maarten Schols, Myrthe Veer, Jan van Zelst en Martijn Zwart.
Figuratie: Marjoleine Putter, Demi Besselink en Kay Besselink en Nick van de Wijgerd.
Danscoach: Martina Kaandorp
Zangcoach: Pepijn van der Sande

Download de flyer

Uitvoeringen in Theater De Beun te Heiloo:
Zaterdag 3 oktober, 15.00 uur
Zondag 4 oktober, 13.00 en 16.00 uur

Reageer