Het bezoek van de oude dame, november 2006

“Het bezoek van de oude dame” van Friedrich Durrenmatt

november 2006

Regie: John van Dongen


De zeer welgestelde Claire Zachanassian keert terug naar haar geboortestadje met maar een doel: wraak nemen. Het stadje, economisch totaal aan de grond, is verheugd met haar komst en hoopt op haar financiële steun. Zij is bereid die te geven maar stelt een voorwaarde. Een schokkende voorwaarde. Een onaanvaardbare voorwaarde. Hoewel de zucht naar welstand is groot…

Regie: John van Dongen
Spelers: Annelies Boer, Annie Gilles, Allard de Graaf, Caroline Groenland, Dana Groenland, Els Koevoets (vervangen door Saskia van Dongen na een ernstige blessure opgelopen tijdens de generale), Barrie Kraakman, Antoinette van der Laan, Michel Mannes, Mirjam Pels, Marius Prein, Thijs Prein, Marianne Rutgers, Bram Schuijt, Jaap Schuuring, Myrthe Schuuring, Pim de Smalen, Anne Stavinga, Wob de Vries, Martijn van Wonderen.
Voorstellingen: 03 en 4 november 2006

Reageer