Kopman, maart/april 2006

“Kopman” van Han Bakker

april 2006

Regie: Leo van Herk


Drie broers trachten de problemen van het leven de baas te blijven. De oudste broer heeft een drankprobleem en huwelijksproblemen, de tweede heeft problemen na de overname van de fietswinkel van zijn vader en de jongste is zwakbegaafd en wordt tegen zijn wil bij zijn oudste broer ondergebracht als zijn ouders op vakantie gaan. Ook wordt hij kopman van het wielerclubje, bestaande uit de broers en wat vrienden. Allerlei perikelen zorgen voor een hoop hilariteit en de kijker zal zich met de zwakbegaafde hoofdpersoon aan het eind terecht afvragen: wie is er hier nu gek?

Regie: Leo van Herk
Spelers: Thijs Prein, Jaap Schuuring, Nelly de Boer, Allard de Graaf, Annelies Boer, Michel Mannes, Caroline Groenland, Jacco Tassebajof, Alexander Geurts, Harry van Miltenburg, Anke Wisselink.
Uitvoering: 31 maart en 1 april 2006

Reageer