De Richel van Ton Davids, voorjaar 2016

“De Richel”

April 2016

Regie: Martine Faber

Men neme: een daklozenkrant, een tuinkabouter, een pot pindakaas en een soapserie. Vreemde ingrediënten? Zeker. Maar niet in combinatie met een verlopen acteur, een dronkenlap en een prostituee op haar retour. Om nog maar niet te spreken over een verknipte middelbare dame en een (ex?)-junk!

Alles bij elkaar vormen zij de veelkleurige en relatief gelukkige bevolking van daklozenopvang Pension De Richel. Totdat de opdringerige buurvrouw zich ermee gaat bemoeien. Zij wil het tehuis met al haar overlast voor de omgeving weg hebben. Maar de bewoners zijn niet voor één gat te vangen. Zij verzinnen een list!

Dit actuele stuk met heel veel humor, bezorgt u ongetwijfeld een paar heerlijke uurtjes ontspanning. Met natuurlijk ook wat ruimte voor diepgang. Mis het niet!

Regie: Martine Faber
Productie: Els Koevoets
Spelers: Anneke Keijsper, Carien van Opstal, Caroline Groenland, Harry van Miltenburg, Maarten Schols, Myrthe Schuuring, Norine Haps, Pim de Smalen.

Uitvoeringen in Theater De Beun te Heiloo:
Zaterdag 2 april, 20.15 uur
Zondag 3 april, 14.00 uur

Download de Flyer

Foto’s: Peter Bijkerk & Piet Otto

De Richel

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Eén reactie Abonneer je op de reacties


 1. Billy Kolk

  Beste ik speel bij een amateur toneelgroep, wij zijn op zoek naar een geschikt stuk, we hebben gekozen voor ” de Richel” we hebben de toneelboekjes via uitgeverij Vink ontvangen, deze zijn sterk voorzien van regie aanwijzigingen waardoor het lastig is om te lezen/leren, Mijn vraag aan u is heeft u misschien de toneeltekst op PDF bestand beschikbaar?
  Miscchien een brutale vraag maar hoop dat u ons kunt helpen.

  Met vriendelijke groeten
  Billy Kolk

  mrt 28, 2019 @ 16:54

Reageer