Gouwe handjes van Haye van der Heyden, najaar 2016

“Gouwe handjes”

oktober 2016

Regie: Martine Faber

In de Vlaamsche pot, Kees & Co, Kinderen geen bezwaar, Baantjer… Zomaar een greep uit het repertoire van schrijver Haye van der Heyden. Speciaal voor John Kraaijkamp sr. schreef Haye van der Heyden in 2003 het bekroonde stuk ‘Gouwe handjes’.

Arme Louis… Plotseling komt hij alleen te staan als zijn veel jongere vrouw overlijdt. Nou ja, ook weer niet helemaal alleen. Zijn dochter en zijn schoonzuster weten natuurlijk wel wat goed voor hem is en ook de huishoudelijke hulp die zwabberend zijn leven binnenstormt, bekommert zich niet alléén om het huis. Louis is tenslotte een charmante en gefortuneerde weduwnaar en die laat je natuurlijk niet zomaar lopen, toch?

Maar dan is daar opeens de jonge en beeldschone Claire… Zomaar, uit het niets. Hoewel….? Heeft de belofte die Louis Emma moest doen op haar sterfbed er iets mee te maken? Speelt Emma zelf misschien nog een rol?

Haye van der Heyden heeft er een onvervalste tragikomedie van gemaakt, boordevol humor en verrassende wendingen.

Regie: Martine Faber
Productie: Miriam Johanningmeijer
Spelers: Anneke Keijsper, Caroline Groenland, Margret Dekker, Marianne Rutgers, Pim de Smalen en Remy de Graaf.

Uitvoering in Theater De Beun Heiloo:
Zaterdag 29 oktober 2016, 20.15 uur
Zondag 30 oktober 2016, 14.00 uur

Download hier de flyer

Foto’s: Peter Bijkerk

Gouwe Handjes

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Reageer