Falklandgrimeuse gaat internationaal

Hoe gaaf is dat. Vier keer per jaar worden wij, spelers van Falkland, op en top voorzien van een mooie schminklaag. Een ploeg van grimeuses en kapsters helpt ons daarbij. Één van die grimeuses (en zelf ook speler) is Marjoleine Putter. En laat diezelfde Marjoleine nou in de Verenigde Staten uitgenodigd worden om op de set van de wereldwijd zeer populaire serie “The Walking Dead” te komen helpen met schminken. De serie draait voor een groot deel om monsterlijke zombiecreaties en dat is voor een grimeur smullen. Het mag duidelijk zijn dat wij als Falklandcollega’s enorm trots zijn op Marjoleine.

Haar verhaal kun je lezen in de Uitkijkpost deel 1 en deel 2.

Eén reactie Abonneer je op de reacties


 1. Martin Affourtit

  Hoi Marjoleine,
  Wat geweldig wat jij gaat doen in de VS!
  Heel veel succes daar!
  Martin

  sep 16, 2018 @ 11:07

Reageer