Falkland is weer een erelid rijker

Het erelidmaatschap krijg je niet zomaar, daar moet je echt wel het een en ander voor gepresteerd hebben. 50 jaar lid zijn bijvoorbeeld. Nou is lang lid blijven bij een fantastische vereniging als Falkland Toneel natuurlijk helemaal niet zo moeilijk, maar je moet je in die 50 jaar ook intensief hebben ingezet voor de vereniging. En dat heeft Els Koevoets gedaan. Zo heeft zij vele jaren bestuursfuncties bekleed als secretaris en ook als penningmeester. Maar daarnaast was zij natuurlijk speelster in hart en nieren. Met een geweldige rol als de hypochonder Aafke in ‘Denk aan mij’ van Hetty Heyting, nam ze afscheid van het toneelspelen. Gelukkig blijft Els zich nog wel op andere wijze inzetten voor de vereniging. In de ledenvergadering werd zij benoemd tot erelid en kreeg zij de bijbehorende bloemen overhandigd door voorzitter Allard de Graaf, gevolgd door een staande ovatie van alle aanwezigen.
Gefeliciteerd Els!

Reageer