De flat van Jet van Haye van der Heyden, voorjaar 2020

Jet heeft een flat in de stad waar ze haar minnaar Karel ontmoet. Maar ze wil van hem af. En de flat heeft ze dan eigenlijk ook niet meer nodig. Karel, die ook getrouwd is – wat Jet niet weet want ze is nogal jaloers – leent de flat wel eens uit aan zoon André, die daar wel eens met een vriendinnetje komt. Maar dan neemt één van die vriendinnetjes, Natas, die op zoek is naar woonruimte, Veertje, de dochter van Jet mee, want die zoekt ook. En dan gaat het mis. Jet mag niet weten dat… en Karel mag niet weten dat… en Veertje mag helemaal niet weten dat… En dan verschijnt ook nog eens Jules, de man van Jet en die mag helemaal niets weten!

Regie: Martine Faber
Productie: Elsbeth Faber

Spelers: Allard de Graaf, Cindy Babonnick, Josefien van Geluk, Norine Haps, Pim de Smalen en Richard Loos.

Uitvoering in Theater De Beun te Heiloo:
Zaterdag 28 maart 2020, 20.15 uur
Zondag 29 maart 2020, 14.00 uur

Reageer