Speelgoedmuseum op stelten, oktober 2009

“Speelgoedmuseum op stelten” van Rob Maayen

oktober 2009

Regie: Maarten Schols


De grootste trekpleister van het speelgoedmuseum is een aantal levensgrote poppen, zoals Jan Klaassen, Bulderbast en de robot Einstein. De twee echte pronkstukken zijn Pierrot en Pierrette want hun lichaam is bedekt met een laagje goud. Op een nacht wordt Pierrot gestolen. Van verdriet breekt er in zijn vriendinnetje Pierrette een belangrijke veer die alleen door de poppenmaker Meester Leonardo kan worden hersteld. Om Pierrette te redden, moeten de poppen dus een reis in de tijd maken. Er gebeuren vreemde dingen in het museum, vooral om 12 uur ’s nachts.

Regie: Maarten Schols
Productie: Annie Gilles
Spelers: Annelies Boer, Louise Cochrane, Allard de Graaf, Anneke Keijsper, Els Koevoets, Puck Koomen, Nienke Meijer, Harry van Miltenburg, Mirjam Pels, Edo Postma, Marjoleine Putter, Marianne Rutgers, Bram Schuijt. En zeker ook de kids Remy, Lot, Job, Marye, Anna, Nick, Barry, Tamara, Bram, Karlijn en alle medewerkers.
Uitvoering: zaterdag 10 en zondag 11 oktober om 13.30 en 16.00 uur in Theater De Beun te Heiloo.

Reageer