Een moordverhaal, najaar 2010

“Een Moordverhaal” van Roger Leach en Colin Wakefield

november 2010

Regie: Lieke Timmerman


Een thriller in twee bedrijven

Kent u die ouderwetse cacaoblikjes? Die waarop een verpleegster staat met een dienblaadje waarop een blikje cacao staat met daarop een verpleegster met een dienblaadje waarop een blikje cacao staat met daarop een verpleegster… enz. het zogenaamde Droste-effect? Bij dit stuk is er ook zoiets aan de hand. Alleen gaat het over spelers die spelen dat ze spelen dat ze spelers spelen. Een thriller in een thriller in een thriller. Kunt u het nog volgen? Het resultaat is een spannend verhaal met onverwachte wendingen. Met parallellen die getrokken worden tussen de spelers en de personages die ze spelen. Met een politie-inspecteur die misschien ook wel boter op zijn hoofd heeft; met moorden die al dan niet per ongeluk gebeuren; met lijken die weer wonderbaarlijk tot leven komen. En uiteraard heeft het stuk een gelukkige afloop. Of toch niet?

Regie: Lieke Timmerman
Spelers: Anke Wisselink, Bram Schuijt, Marianne Rutgers, Pim de Smalen
Uitvoeringen: vrijdag 5 en zaterdag 6 november 2010

Eén reactie Abonneer je op de reacties


  1. A.van der Hoorn

    L.S, Gisterenavond 6 nov.geweest naar de voorstelling Een Moordverhaal in De Beun Heiloo, we hebben het afgezien omdat het goed werd gespeeld….wat een afschuwelijk naar stuk, hoe heeft U hiervoor kunnen kiezen?
    Mevr.A van der Hoorn.

    nov 16, 2010 @ 20:13

Reageer