‘Yvonne, Numero Uno’ door Elke Geurts, maart 2012

“Yvonne, Numero Uno”

maart 2012

Regie: Bastiaan Toorenent


Het zal je maar gebeuren: je bent een gewoon meisje, zonder ouders, die door twee nare tantes wordt opgevoed. Dan op een dag ziet de Kroonprins jou en wil met je trouwen! Welke meisje droomt daar niet van? Dit overkwam Yvonne. Maar wat een sprookje leek te worden, werd een nachtmerrie. De koninklijke familie is niet zo’n fijne familie, de prins is absoluut geen droomprins en overal zijn de paparazzifotografen met hun camera’s om het koninklijke huwelijk vast te leggen. Zal Yvonne het geluk vinden?

‘Yvonne, Numero Uno’ is geschreven door Elke Geurts in opdracht van het Ostadetheater Amsterdam en is geïnspireerd op ‘Yvonne, Prinses van Bourgondië’ van Witold Gombrowicz.

Regie: Bastiaan Toorenent
Spelers: Nelly de Boer, Annie Gilles , Anneke Keijsper,  Edo Postma, Maarten Schols, Minne Stoelwinder, D. van Willigen en Wob de Vries.

Uitvoeringsdata: zaterdag 10 en zondag 11 maart 2012.

Eén reactie Abonneer je op de reacties


 1. Marian van Velzen

  Hallo,

  ik heb een vraag. Mijn dochter Marit van Velzen had de 3e prijs gewonnen met de kleurwedstrijd en is naar de generale repetitie wezen kijken. Hier is ook een foto van haar gemaakt op het toneel in de troon van de koning. Is deze foto er nog. We zijn erg benieuwd hoe hij is geworden. Alvast bedankt voor de moeite.

  Met vriendelijke groeten,
  Marit en Marian van velzen

  mei 01, 2012 @ 13:42

Reageer