Tover-IDOLS van Martine Faber, maart 2018

Limo was altijd de beste tovenaar van de hele wereld, maar de laatste tijd maakt hij een heleboel rare fouten. Fouten die heel lastig kunnen zijn. Daar kunnen de vrienden Oele en Frats over meepraten!

Samen met mevrouw Boom en de boswachter besluiten zij op zoek te gaan naar een nieuwe tovenaar die alles wat fout is gegaan weer terug kan draaien. Ze organiseren Tover-IDOLS, waarbij verschillende kandidaat tovenaars voor de jury hun beste trucjes tevoorschijn kunnen toveren.

Maar wat speelt die afgezaagde boomstronk eigenlijk voor rol en wat hebben die papieren waar hij zo geheimzinnig over doet ermee te maken? Zou het Oele en Frats lukken om achter de waarheid te komen?

Op vertoon van je toegangskaart krijg je in het weekend van de voorstelling bij ijssalon Di Fiorentina in Heiloo het tweede bolletje ijs gratis.

Regie: Martine Faber
Productie: Miriam Johanningmeijer

Spelers: Anneke Keijsper, Annelies Boer, Cathelijne Zevenbergen, Edo Postma, Jan van Zelst, Jessica Terol, Lynn Wakelkamp, Marianne Rutgers, Miranda Botman, Nick van de Wijgerd, Pim de Smalen en Yvonne van Westerhoven.

Uitvoeringen in Theater De Beun te Heiloo:
Zaterdag 10 maart 2018, 15.00 uur.
Zondag 11 maart 2018, 13.00 en 16.00 uur.

Foto’s: Piet Otto

Reacties zijn gesloten.