De Richel van Ton Davids, april 2016

Men neme: een daklozenkrant, een tuinkabouter, een pot pindakaas en een soapserie. Vreemde ingrediënten? Zeker. Maar niet in combinatie met een verlopen acteur, een dronkenlap en een prostituee op haar retour. Om nog maar niet te spreken over een verknipte middelbare dame en een (ex?)-junk!

Alles bij elkaar vormen zij de veelkleurige en relatief gelukkige bevolking van daklozenopvang Pension De Richel. Totdat de opdringerige buurvrouw zich ermee gaat bemoeien. Zij wil het tehuis met al haar overlast voor de omgeving weg hebben. Maar de bewoners zijn niet voor één gat te vangen. Zij verzinnen een list!

Dit actuele stuk met heel veel humor, bezorgt u ongetwijfeld een paar heerlijke uurtjes ontspanning. Met natuurlijk ook wat ruimte voor diepgang. Mis het niet!

Regie: Martine Faber
Productie: Els Koevoets
Spelers: Anneke Keijsper, Carien van Opstal, Caroline Groenland, Harry van Miltenburg, Maarten Schols, Myrthe Schuuring, Norine Haps, Pim de Smalen.

Uitvoeringen in Theater De Beun te Heiloo: 2 en 3 april 2016

Foto’s: Peter Bijkerk & Piet Otto

Reacties zijn gesloten.