Open Huis, 6 november in de Ypsalon

Altijd al toneel willen spelen, maar nog niet die stap gezet?

Zin om als medewerker aan de slag te gaan?

Kijken of Falkland Toneel iets voor jou is?

Kom dan op zondag 6 november tussen 14.00 uur en 16.00 uur naar onze repetitieruimte in de Ypsalon (De Hucht 4 in Ypestein) in Heiloo om vrijblijvend te beleven wat toneelspelen en alles wat daarmee samenhangt inhoudt. Er worden toneelworkshops gegeven (meedoen met de Falklanders mag, maar alleen kijken is ook prima) en natuurlijk kunnen de Falklanders alles vertellen over de vereniging, de kostuums,decors, et cetera

LET OP: toneelspelen is een verslaving! Maar dan wel een heel gezonde! Het is zo heerlijk om alles even achter je te laten en in de huid van een personage te kruipen. Met elkaar toegroeien naar een fantastische voorstelling in het theater. Kom dat beleven! En is OP het podium staan (nog) niets voor jou? Ook achter de schermen zijn Falklanders nodig. 

Zien we je zondag 6 november tijdens ons Open Huis? Iedereen is van harte welkom! Zegt het voort!

Reacties zijn gesloten.