Grimeurs en kappers gezocht!

Een toneelstuk komt niet zomaar tot stand. Het mogen misschien de toneelspelers zijn die alle aandacht krijgen, maar achter de schermen zijn het de vele medewerkers die bergen werk verzetten. Zij zijn degenen die de ideale omstandigheden creëren, waarin de spelers optimaal kunnen presteren.

Falkland Toneel prijst zich gelukkig met onder meer fantastische decorbouwers, kostuummakers, grimeurs, kappers, regisseurs, technici en nog veel meer enthousiaste, kundige medewerkers. Onze grime- en kapploeg kan echter wel wat uitbreiding gebruiken. Heb je ervaring met het aanbrengen van mooie basis grime en/of het meer ingewikkelde schminkwerk voor bepaalde personages in onze kinderstukken? Of ben je goed in het temmen van weerbarstige kapsels? Lijkt het je leuk om Falklander te worden en als grime- of kapmedewerker gedurende de vier uitvoeringsweekenden per jaar een steentje bij te dragen achter de schermen? Laat het ons zo spoedig mogelijk weten door een mail te sturen naar info@falklandtoneel.nl.

Medewerkers zijn échte Falklanders. Zij ontvangen geen vergoeding, maar betalen ook geen contributie. Je bent van harte wel kom!

Reacties zijn gesloten.