Allard de Graaf

Ik ben Allard de Graaf en noem mijzelf graag een hartstochtelijk Heilooër. Mijn hele leven ben ik hier actief met allerlei activiteiten. BukBuk, Wijkvereniging Ypestein, Oranjebal en Ypestock hebben ongelooflijk veel tijd opgeslokt en voldoening opgeleverd.

Je raadt het, bij ons thuis is het nooit saai.

Maria en ik kregen een zoon Falko en een dochter Remy, dus kom je vanzelf in de jeugdverenigingen terecht. Vijf jaar heb ik badminton jeugdcompetitie geregeld en daarna musicalvereniging de Hanswijckers voor omvallen helpen behoeden.

Inmiddels was Falkland op mijn pad gekomen. Er was maar één eerste productie nodig om mij helemaal óm te krijgen! Wat kon ik híér mijn ei goed kwijt. Spelen, fotograferen, rekwisieten regelen, P.R.-verhaaltje schrijven er was altijd wel iets zinnigs en leuks om te doen. Op het moment dat ik net het voorzitterschap van de Hanswijckers, waar Remy speelde, had overgedragen kwam de vraag of ik die functie bij Falkland wilde overnemen.

Als Falklander in hart en nieren kun je geen nee zeggen en met sterke medebestuursleden dorst ik het aan.

Ik hou van acteren, 2 x per jaar bij Falkland in lekker wisselende rollen, bij historische verenigingen als Vive Les Gueux en Den Spiesdraegers 1625, als Sinterklaas of als Kerstman of wat er ook op mijn pad komt.

Je raadt het al, bij ons thuis is het nooit saai, zeker niet met Falkland prominent op de agenda!

Reacties zijn gesloten.