Anneke Bakker

Mijn naam is Anneke Berkhout. Ik ben leerkracht in het basisonderwijs en mijn grootste passie is toneel. Sinds mijn 15e speel ik bij Falkland. Ik vind het heerlijk om mij te kunnen verplaatsen in een ander personage. Even niet jezelf zijn maar een ander!

Ik kan me mijn leven zonder toneel eigenlijk niet voorstellen!

Dit heeft me ook enorm geholpen tijdens moeilijke periodes in mijn leven. De wisselwerking tussen jou en het publiek, in staat zijn om mensen te laten lachen of juist te ontroeren, dat is een heel bijzonder gevoel! Sinds 2019 zit ik ook in het bestuur van Falkland als secretaris. Daarnaast speel ik ook regelmatig bij Context, een gelegenheidsformatie. Wij spelen stukken die een link hebben met de 2e Wereldoorlog. Martine Faber schrijft en regisseert deze stukken. Ook heel bijzonder!

Ik kan me mijn leven zonder toneel eigenlijk niet voorstellen!

Reacties zijn gesloten.