Cindy Babonnick

Mijn naam is Cindy Babonnick. Ik ben werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs; namelijk groep 1 en 2. Ik vind het heerlijk om toneel te spelen. Dit pas ik ook dagelijks in mijn eigen klas toe. Niemand zou van mij verwachten dat ik toneel zou durven spelen. In het dagelijks leven sta ik niet graag op de voorgrond.

Iedereen mag zichzelf zijn

Door toneel spelen ben ik iemand anders en voel ik mij ook als iemand anders. Na de geboorte van mijn oudste zoon vond ik het tijd om de stoute schoenen aan te trekken en op zoek te gaan naar een leuke toneelvereniging. Zo kwam ik bij Falkland terecht. Ik mocht een repetitie bijwonen en ik werd heel open ontvangen. De sfeer in de vereniging is ontspannen en gezellig. Iedereen mag zichzelf zijn. Ik speel sinds 2016 bij Falkland en ik voel mij hier helemaal thuis. Ik speel het liefst in de kinderstukken, maar vind het ook leuk om in de stukken voor volwassenen te spelen.

Reacties zijn gesloten.