Voor volwassenen: Agnes van God van John Pielmeier, 8 en 9 oktober 2022

De beroemde en veel geprezen verfilming uit 1985 van het toneelstuk Agnes van God (met Jane Fonda, Meg Tilly en Anne Bancroft) heeft bij velen een diepe indruk achtergelaten. En niet voor niets.

Agnes, een jonge non, is in de afgezonderde sfeer van een klooster zwanger geworden. Haar baby wordt dood aangetroffen in haar kamer. Forensisch psychiater Martha Livingstone is aangesteld om uit te zoeken of er een strafbaar feit is gepleegd, een onderzoek dat haar door Moeder-Overste niet in dank wordt afgenomen. Zij blijft liever geloven in natuurlijke oorzaken en misschien zelfs wonderen… Of is er toch iets anders aan de hand?

Falkland is de uitdaging aangegaan om dit werkelijk prachtige, ontroerende en aangrijpende toneelstuk op het programma te nemen. Met ongelooflijk veel plezier en toewijding heeft de groep keihard gewerkt om het publiek een wonderschone voorstelling voor te schotelen. Speciaal voor Falkland heeft de internationale zangeres Bobbie Blommesteijn de zangstem van Agnes ingezongen.

Mis het niet!

Tekst gaat verder onder de video

Op vertoon van je bestelbevestiging biedt Restaurant Herberg Jan in het weekend van de voorstelling een speciaal 3-gangen Falklandtheatermenu aan voor de gereduceerde prijs van € 27,50 p.p.. Gelieve bij je reservering bij Herberg Jan door te geven dat je gebruik maakt van deze aanbieding. Reserveer tijdig, want vol = vol.

Regie: Martine Faber
Productie: Elsbeth Faber

Spelers: Berlinde Sunnotel, Ilse van Dorp, Jolanda Booms, Margret Dekker, Marianne Rutgers en Wob de Vries
Zangstem: Bobbie Blommesteijn

Uitvoeringen in Theater de Beun:
zaterdag 8 oktober, 20.15 uur
zondag 9 oktober, 14.00 uur

Entree:
€ 15,00 inclusief 2 drankjes

Download de flyer.

Bestel kaarten voor onze voorstellingen vanaf drie weken voor de uitvoeringen via het bestelsysteem op de website van Theater de Beun.
Kaarten zijn tevens vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling te verkrijgen aan de kassa van Theater de Beun. Er kan uitsluitend per pin betaald worden.

Reacties zijn gesloten.