Annie Gilles

Als kind bezocht ik de generale repetities van de verenigingen waar mijn vader lid van was. Of ik hing met mijn zus stiekem over de trapleuning de repetities te volgen in onze huiskamer. Later ging ik naar beroepsvoorstellingen in Alkmaar of samen op mijn tweedehands fiets naar de stadsschouwburg in Amsterdam.

Ik ben blij nog steeds mijn creativiteit kwijt te kunnen in onze onvolprezen kostuumgroep

Al heel jong rolde ik in het amateur toneel in Alkmaar. Tot ik in 1966 een uitnodiging kreeg om kennis te maken bij Falkland. Hier kreeg ik de kans om mooie rollen te spelen in producties als “Op hoop van zegen”, “Het dagboek van Anne Frank”, et cetera. Ook werd ik secretaris en later penningmeester. We hebben als bestuur vele ups en downs meegemaakt. Nu ik door omstandigheden niet meer speel,  ben ik blij nog steeds mijn creativiteit kwijt te kunnen in onze onvolprezen kostuumgroep, die ondanks tegenslagen de hoop heeft nog vele jaren te kunnen functioneren.

Reacties zijn gesloten.