Elsbeth Faber

Mijn naam is Elsbeth Faber en ik ben souffleur bij Falkland. Omdat mijn jongste zus in en om Haarlem heel actief was in de toneelwereld, ging ik altijd naar haar voorstellingen kijken. Ik zag toen natuurlijk alleen het eindproduct. Toen zij weer in Heiloo kwam wonen en als regisseur aan de slag ging bij Falkland Toneel, ging ik ook kijken op de bouwdagen als zij in De Beun, samen met de decorploeg en de mensen voor licht en geluid, alles voorbereidde voor de generale repetitie en de voorstellingen.

Toneelspelen is niets voor mij, maar achter de schermen deel uit kunnen maken van het team en zo een voorstelling te zien groeien, vind ik geweldig.

Ik merkte dat ik het ontzettend leuk vond om al die activiteiten rondom de voorstellingen te zien. Toneelspelen is niets voor mij, maar achter de schermen deel uit kunnen maken van het team en zo een voorstelling te zien groeien, vind ik geweldig. En het mooiste is dat de spelers me meestal helemaal niet nodig hebben tijdens de voorstellingen. Maar het feit dat ik in de coulissen zit, geeft ze misschien net dat beetje rust dat ze nodig hebben om de sterren van de hemel te spelen.

Reacties zijn gesloten.