Marius Prein

Theater is mijn passie. Al meer dan 40 jaar ben ik op verschillende manieren bij voorstellingen betrokken. Niet alleen toneel, maar ook aan poppenkast- en muziekvoorstellingen heb ik bijdragen mogen leveren.

Iedereen wil altijd het beste en dat geeft je altijd een boost en helpt je om ook bij jezelf het beste naar boven te halen.

Samenwerken aan een theaterproductie is heerlijk werken. Met elkaar kluiven aan een stuk om zo een resultaat te krijgen om je vingers bij af te likken. Al sinds 1997 mag ik mij lid noemen van Falkland. In die jaren heb ik veel rollen kunnen spelen, maar ook een groot aantal voorstellingen mogen regisseren. Ik kan niet zeggen wat ik leuker vind. Gewoon het betrokken zijn bij is fantastisch. Falkland is een vereniging met een rijke historie en enthousiaste leden. Iedereen wil altijd het beste en dat geeft je altijd een boost en helpt je om ook bij jezelf het beste naar boven te halen.

Wat ik ook prettig vind om te ervaren is dat iedereen welkom is en dat iedereen bereid is, onafhankelijk van je ervaring, van elkaar te leren. Daarom is het repeteren minstens zo leuk als een productie over het voetlicht brengen als het maakproces is afgerond.

Reacties zijn gesloten.