Piet Otto

Mijn naam is Piet Otto. Hoe kom ik bij Falkland terecht zonder dat ik “speler” ben op het grote toneel? Het was in 1996 dat er in het stuk “Mijnheer gaat op jacht” een jachtgeweer nodig was. Ja, dat had ik en ik stelde een decoratiegeweer beschikbaar. Op de vraag: “Wat is de huurprijs?” antwoordde ik: “Natuurlijk is er geen huur”.

Ik vul het archief van Falkland met foto’s van gespeelde stukken.

Het is fantastisch dat er op dorpsniveau een groep mensen zeer enthousiast bezig is om met veel plezier toneel te presenteren met prachtige voorstellingen. Ik werd uitgenodigd om het stuk te bekijken. Vanaf die tijd ben ik van donateur doorgestroomd naar “vriend van Falkland”.

Maar er is meer. Bij Ieder stuk worden met de generale foto’s gemaakt. Dat is een leuke klus. Daar wilde ik wel bij helpen, waardoor de werkelijke spelers de handen vrij hebben voor hun spel.

Het archief van Falkland is dan ook heerlijk gevuld met foto’s van gespeelde stukken.

Reacties zijn gesloten.