Op weg naar 100 jaar Falkland Toneel

In 2024 viert Falkland Toneel haar 100-jarig jubileum en dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Door de onzekerheid rondom Theater de Beun weten we niet of we ons publiek op die vertrouwde plek kunnen ontmoeten, maar… wij zijn niet voor één gat te vangen. Als blijkt dat het niet in De Beun kan, dan zijn we van plan om ons gedurende het hele jaar op diverse locaties in Heiloo te laten zien en eenieder te trakteren op allerlei verschillende scènes en vermakelijke sketches.

Verder komt er een tentoonstelling in het Historisch Museum en een artikel in de Heylooer Cronyck. Kortom, alle reden om onze website, Facebook en Instagram in de gaten te houden. Of beter, abonneer je op onze nieuwsbrief. Want jullie vieren dit bijzondere jubileum toch met ons mee?

Reacties zijn gesloten.