Voor kinderen: ‘Aardje’s Grote tocht’, 14 en 15 oktober 2023

De voorstelling gaat over Aardje. Alle mensen vinden dat hij iets hondachtigs heeft, terwijl de honden hem heel menselijk vinden en de katten vinden hem nou juist visachtig. Dat vindt hij allemaal heel vervelend en hij vraagt zich dan ook maar één ding af: Wie ben ik?

Om daar een antwoord op te krijgen gaat hij naar de meest verstandige persoon die hij kent: de Oude Professor die les geeft aan de allerhoogste school. Die raadt hem aan op zoek te gaan naar wie hij is. Hij pakt zijn koffer en trekt de wijde wereld in, reist naar de Zuidpool, komt in een enorme stad, een onbewoond eiland, de Grote Stille Oceaan, ontmoet tal van personages, waaronder de Mevrouw de Pinguïn, de Minister Van Uitvindingen en de Hoofdhoedenmaker. Maar waar hij ook is en wie hij ook ontmoet, niemand heeft een antwoord op zijn vraag. Hoewel… wie zoekt zal vinden!

Aardje’s Grote Tocht is voor iedereen vanaf vier jaar en is een speelse, muzikale en humoristische theatervoorstelling vol verwondering.

Deze productie is gebaseerd op het verhaal ‘De avonturen van Aardje Stapper’. Jeugdtheatergroep Unieke Zaken uit Alkmaar bewerkte dit verhaal in 2010 tot een succesvolle theaterproductie. Peter Bolten was toen één van de spelers en gaat de productie (speciaal voor Falkland) herschrijven en regisseren.

Regie: Peter Bolten
Productie: Joost Veeken
Spelers: Allard de Graaf, Anneke Berkhout, Arthur Smits, Cindy Babonnick, Josefien van Geluk, Pim de Smalen, Sofie van Neer en Wilmer Kaandorp

Uitvoering in Theater de Beun te Heiloo:
Zaterdag 14 oktober 2023 14.30 uur
Zondag 115 oktober 2023 14.30 uur

Entree:
€ 9,00 inclusief 1 drankje

Reacties zijn gesloten.