De Potvis van Frank Houtappels, 1 en 2 april 2023

De Potvis gaat over de zussen Mia en Roos en hun moeder Ingrid. Na lange tijd treffen zij elkaar weer in het ouderlijk huis aan zee om orde op zaken te stellen na de dood van hun vader, de man van Ingrid. Moeder Ingrid realiseert zich dat haar leven grijs en geruisloos aan haar voorbij is getrokken en ze gooit het roer om.

Ondertussen sleurt zij haar dochters hierin mee; zij moeten wat van hun leven gaan maken! De altijd behulpzame buurman Walter helpt hier graag bij. En natuurlijk moet de as nog verstrooid worden, maar waar?

Sinds 1995 schrijft Houtappels toneelstukken en scenario’s voor televisie (onder andere All Stars, Het Klokhuis, Gooische Vrouwen, ‘t Schaep met de vijf pooten, Koefnoen, Familie Kruys en Oogappels). Daarnaast schrijft hij filmscenario’s voor speelfilms (onder andere Ja zuster, nee zuster, Gooische Vrouwen, Alles op Tafel en April May en June) en liedteksten voor theatershows van onder andere Ruth Jacott en Simone Kleinsma.

Regie: Marius Prein
Productie: Joost Veeken
Spelers: Allard de Graaf, Anneke Berkhout, Cindy Babonnick en Wob de Vries.

Uitvoering:
Zaterdag 1 april en zondag 2 april

Download de flyer

Reacties zijn gesloten.