Bekijk de foto’s van ‘Schaduwen’ van Martine Faber’ 4 en 5 november 2023

Na het grote succes van de voorstelling ‘Agnes van God’ heeft Falkland besloten om vaker te kiezen voor mooie, ontroerende stukken. Het stuk ‘Schaduwen’ van onze eigen Heilooër schrijfster Martine Faber valt zeker in die categorie.

Een beroemde actrice is door een herseninfarct in een isolement geraakt. Haar dochter roept de hulp in van de eerste echtgenoot van haar moeder en die ontmoeting maakt veel los bij beiden. Samen beleven ze belangrijke momenten uit hun leven opnieuw en komen er antwoorden op vragen uit het verleden.

Een herkenbaar stuk over onbaatzuchtige liefde, offers en afscheid nemen.

Regie: Martine Faber
Spelers: Berlinde Sunnotel, Ilse van Dorp, Jolanda Booms, Margret Dekker, Marianne Rutgers, Marius Prein en Richard Loos.

Download de flyer van de voorstelling.

Uitvoering: 4 en 5 november 2023 in Theater de Beun Heiloo

Reacties zijn gesloten.