Kom ook naar de tentoonstelling “100 jaar Falkland Toneel”

Vanaf vrijdag 12 juli kun je de tentoonstelling 100 jaar Falkland Toneel bewonderen bij de Historische Vereniging Heiloo. De tentoonstelling neemt je mee in 100 jaar toneelspelen en doet dat aan de hand van vele foto’s, affiches, attributen en prachtige kostuums. En als er één ding duidelijk wordt dan is het wel met hoeveel liefde er al die jaren gewerkt is aan meer dan 500 voorstellingen voor jong en oud.

In de filmzaal draait een speciaal voor de gelegenheid gemaakte film over de hoogtepunten van de vereniging, vertelt door de hoofdrolspelers van toen en nu. Een prachtig monument voor de jubilerende vereniging, voor wie het doek valt na 100 jaar.

Je kunt de tentoonstelling tot en met september bezoeken tijdens de openingstijden van de Historische Vereniging:
Dinsdag: 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 14.00 – 17.00 uur
Zondag: 14.00 – 17.00 uur

Je vindt de Historische Vereniging Heiloo op Landgoed Willibrordus aan de Kennemerstraatweg 464 in Heiloo. Er is volop gratis parkeergelegenheid.

Reacties zijn gesloten.