Meespelen of meehelpen?

Bij Falkland Toneel spelen we vier stukken per jaar: tweemaal voor kinderen, tweemaal voor volwassenen. Een half jaar lang wordt er door de ene groep gewerkt aan het kinderstuk, terwijl de andere groep bezig is met het stuk voor volwassenen. Door de afwisseling van stukken, regisseurs en spelers, is iedere productie weer anders.

Saai is het nooit! Sterker nog: voor de meeste Falklanders betekent de wekelijkse repetitieavond een avondje uit. Een avond waarop hard gewerkt wordt, maar ook ruimte is voor gezelligheid en lol met elkaar.

Lijkt het je leuk om mee te spelen? Je bent altijd welkom om tijdens één van onze repetitieavonden een kijkje te komen nemen. Er wordt per productie één keer per week gerepeteerd. De ene productie op de dinsdagavond en de andere op de woensdagavond, van 20.00 tot 22.30 uur. We repeteren in de Ypsalon (De Hucht 4 in Ypestein) in Heiloo.

Als er plaats is voor nieuwe leden en we hebben een rol te vergeven, dan begin je als aspirant-lid. Na elke rol volgt er een kort gesprek met leden van het bestuur over het spelniveau, het spelplezier en de verdere mogelijkheden binnen de vereniging. Na drie rollen wordt het aspirant-lidmaatschap omgezet in een normaal lidmaatschap. Aspirant-leden betalen € 50,- en leden betalen € 100,- per jaar.

Meehelpen?
Een toneelstuk komt niet zomaar tot stand. Het mogen misschien de toneelspelers zijn die alle aandacht krijgen, maar achter de schermen zijn het de vele medewerkers die bergen werk verzetten. Zij zijn degenen die de ideale omstandigheden creëren, waarin de spelers optimaal kunnen presteren. Waar zouden we zijn zonder decorbouwers, kostuummakers, grimeurs, kapsters, regisseurs, productieassistenten, souffleurs, leescommissie, belichters, geluidstechnici en fotografen! Een goede medewerker is voor ons goud waard.

Medewerkers betalen geen contributie.

Huishoudelijk reglement
Falklanders worden geacht kennis te hebben genomen van het huishoudelijk reglement van Falkland Toneel, met de inhoud hiervan akkoord te gaan en zich aan het reglement te houden.

Falklander worden? Stuur ons dan een mail of bel 06-43573399

Reacties zijn gesloten.