Annie en Gerard Gilles ereleden

anniegerardTijdens de jaarvergadering van Falkland Toneel, dinsdag 18 maart, werden twee Falklandveteranen verrast door de lovende woorden van wethouder Jacob Ouderkerken. Hij roemde het toneelechtpaar voor hun jarenlange inzet. Annie als actrice, lid van de naaiploeg, oud bestuurslid en wat eigenlijk niet. En Gerard voor zijn jarenlange creatieve inspanningen als decorbouwer. “Toen Annie ging spelen mocht ik mee en zat ik de eerste keer in de zaal. De tweede keer mocht ik iets helpen vasthouden en de derde keer maakte ik decors” aldus Gerard. En ze zijn beiden nog lang niet van plan om te stoppen.
Dat was wel het geval met Falkland Toneel toen de club nog maar bestond uit 5 leden, die speelden, regisseerden, bouwden, naaiden en bestuurslid waren. Als Annie er toen niet haar schouders onder gezet had, had Falkland Toneel dit jaar nooit 90 jaar hebben mogen worden.

Een staande ovatie, een voordacht door de andere veteranen en als klap op de vuurpijl het erelidmaatschap voor Annie en Gerard, maakten het feest compleet!

Reageer